Режим роботи:
ПН - НД: з 9:00 до 19:00
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Де купити хорошу насіннєву картоплю

Зміст :

  1. Скільки коштує картопля насіннєва
  2. Скільки насіннєвої картоплі потрібно на сотку
  3. Скільки картоплин в 1 кг насіннєвої картоплі
  4. Де можна купити якісну насіннєву картоплю

Відповідальні городники вважають за краще купити насіннєву картоплю замість того, щоб десятиліттями висаджувати одні й ті самі власні бульби з попереднього сезону. Особливість картоплі полягає в тому, що після кількох років посадки сорт вироджується і не дає очікуваного врожаю.

Стихійне придбання на тротуарі нібито сортової картоплі майже завжди виявляється повною профанацією і не має жодної різниці з тим сортом, який уже багато років вирощувався на одному місці.

Де купити хорошу насіннєву картоплю

Скільки коштує картопля насіннєва

У каталозі представлено популярний овоч для високих урожаїв. За описом і характеристиками можна вибрати і замовити елітну насіннєву картоплю поштою від професійних лабораторій посадкового матеріалу.

Спеціально вирощена для посадки на приватних городах та на полях аграрних підприємств картопля ціною відрізняється від продукту масового продажу з овочевих магазинів. Різниця за вартістю в кілька разів обумовлена спеціальною підготовкою насіннєвого матеріалу до посадки, але не до споживання як продукт харчування.

Кілька кілограм новонасіннєвої картоплі на городі здатні змінити врожайність у рази та порадувати аграрія смачною продукцією.

Скільки насіннєвої картоплі потрібно на сотку Скільки насіннєвої картоплі потрібно на сотку

Досвідчені городники-аматори та професійні агрономи сільськогосподарських підприємств знають, як зробити підрахунок кількості насіння для висадки на одиницю площі городу. Виходячи з розрахунків, набувається обсяг насіннєвої картоплі.

На приватних присадибних городах зазвичай висаджують кілька кілограмів нового насіння високоврожайних сортів від аграрних лабораторій. Важливо знати, що інтернет-магазин відправляє партію картоплі масою не менше ніж 5 кілограм одного сорту.

Є сенс купувати насіннєвий матеріал із розрахунку на 1-2 сотки посіву, щоб на другий рік повністю замінити врожай на новий, продуктивний сорт. Витрата насіння слід розраховувати з числа 25-30 кілограмів на одну сотку городу.

Скільки картоплин в 1 кг насіннєвої картоплі

В описі товару по кожному сорту дано приблизну цифру бульб у кілограмі ваги. Немає складності у підрахунках насіннєвого матеріалу при висадці в ґрунт. На фото показаний вигляд бульб та середня кількість на одиницю ваги – 15-20 штук.

Де можна купити якісну насіннєву картоплю

Зазвичай новий сорт купують у спеціалізованих аграрних магазинах, але скрізь відкриті подібні торгові точки. Реальнішим варіантом є спосіб придбання через інтернет. Саме тут вдається купити насіннєву картоплю від виробника в Україні з упевненістю, що продукція відповідає параметрам та характеристикам нового сорту з високою врожайністю.

 
Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Прізвище ім'я*
Email (не обов'язково)
Введіть коментар*
43 + ? = 47
Введіть капчу*