Режим роботи:
ПН - НД: з 9:00 до 19:00
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Смарт-годинник Kospet Tank S1 жіночі водонепроникні - новинка 2023 року

Смарт-годинник Kospet Tank S1 жіночі - водонепроникна новинка 2023 року

Зміст:

Огляд розумного годинника Kospet Tank S1

Модний і красивий смарт-годинник Kospet Tank S1 купують як помічник для повсякденного життя. Сучасний стиль передбачає наявність «розумної» електроніки. В даному випадку споживачеві пропонується корисний, функціональний, інформаційний виріб моніторингу стану та управління життєвими процесами.

Легкий, але міцний наручний годинник потрібний жінкам з активним способом діяльності та зацікавленістю у підтримці свого здоров'я. Неважливо, в якому кольорі буде обраний товар - будь-який варіант фарбування корпусу виглядає на руці ефектно і підкреслює імідж власниці.

У колекції магазину чотири варіанти кольорового оформлення :

  • чорний;
  • рожевий;
  • зелений;
  • білий.

Підбирати годинник можна до основного стилю в одязі або до пріоритетного режиму роботи та відпочинку. Біле та чорне забарвлення вважаються нейтральними і підходять до більшості ситуацій.

Характеристики жіночих смарт-годин Коспет Танк

Дисплей

Круглий цифровий екран з роздільною здатністю 360 пікселів дозволяє, не напружуючись розглядати дрібні деталі зображень. Яскравість є достатньою для візуального контролю при денному світлі. Екран може світитися постійно під час завдання такої функції. Міцне, загартоване скло захищає виріб при необережних торканнях твердими та гострими предметами.

Дисплей Kospet Tank S1

Батарея

Годинник працює від енергії акумулятора всередині корпусу. Місткість кобальтової батареї – 300 мАг, що достатньо для тривалого та інтенсивного використання заряду не менше одного тижня та цілих 50 днів у режимі очікування.

Водозахист

Однією з основних вимог покупців до годинникового механізму є безпека у водному середовищі. При митті посуду, в душі, в басейні годинник можна не знімати, оскільки властивість водонепроникності закладена при проектуванні та виробництві. У виробі використано високий мілітар стандарт захисту від води при тиску в 5 АТМ, тому можна плавати і пірнати, не побоюючись зіпсувати гаджет.

Водонепроникність Kospet Tank S1

Удароміцність

Захист від пошкоджень під час удару забезпечує матеріал. Корпус збирають із трьох видів сировини – алюмінію, сталі та полікарбонату. Ці речовини не іржавіють, не вбирають вологу, не піддаються біологічному впливу. Розбити скло та корпус можна тільки цілеспрямованим сильним ударом металом або каменем.

Bluetooth-дзвінки

Смарт-годинник через програму пов'язаний із сучасним телефоном через функцію Bluetooth версії 5.0. Працюючи в парі, обидва гаджети забезпечують аудіо зв'язок.

Bluetooth-дзвінки Kospet Tank S1

Моніторинг здоров'я

Багато дівчат та дорослих жінок не просто цікавляться своїм здоров'ям, але активно підтримують організм у фізичному тонусі. Контроль стану тіла допомагає приймати правильні рішення та дії. Функціонал з моніторингу включає такі можливості:

  • крокомір, яким можна визначити пройдені відстані;
  • будильник;
  • перевірка серцевого ритму;
  • приблизні параметри артеріального тиску;
  • кисневий рівень крові;
  • жіночі природні цикли.

Багатофункціональність Kospet Tank S1

Сучасній людині з активним життєвим ритмом недостатньо знати доби. Багатьох вже не влаштовує стрілка механічного годинника – хочеться і потрібно знати більше. Функціонал електронних гаджетів ґрунтується на можливостях мікрочіпів з обробки великих обсягів інформації. Саме тому смарт годинник жіночий має серію корисних властивостей з одночасною роботою:

  • показують поточний час;
  • підказують інформацію про стан здоров'я;
  • беруть участь у зв'язку із зовнішнім світом;
  • спостерігають за фізичними навантаженнями.

Спортивні режими розумного годинника

Спортивні режими розумного годинника

Одна з корисних функцій – здатність керувати спортивними заняттями. За твердженням виробника в даній моделі закладено можливість розпізнавання 70 різних видів фізичних вправ - від простого бігу - до спортивних ігор, водних захоплень, тренувань у залі та на відкритій місцевості.

Спортивний функціонал поширений на літні та зимові заняття. Спостереження за підказками від смарт-годинника допомагає регулювати свій режим, дії та навантаження на основі неупередженої інформації.

Переваги та вигідна ціна Коспет Танк S1

Особливість електронних пристроїв на руку з безліччю корисних можливостей у тому, що у виробі з малими габаритами закладено великий функціонал. Якщо любите водні процедури в будь-якому форматі, необхідно мати смарт-годинник водонепроникний , щоб не побоюватися за збереження гаджета.

Порівняння з іншим товаром показує, що ціна на годинник у галереї нашого магазину адекватна користі, призначенню та виду. Вигідніше купити в іншому місці не вийде, оскільки цінник відповідає ринковим умовам і товарної значущості продукту.

Де придбати смарт-годинник Kospet Tank S1 в Україні.

Розгляд виду виробу по фото та ознайомлення з характеристиками товару дає можливість зробити осмислений та правильний вибір. У нашому інтернет-магазині представлений продукт із повною інформацією.

Щоб купити смарт-годинник Kospet Tank S1 рожевий , достатньо виконати одну дію - просто натиснути відповідну кнопку на сайті або зателефонувати за вказаним телефоном 066-800-91-94 .

Відео огляд жіночих смарт годинників Kospet Tank S1

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Прізвище ім'я*
Email (не обов'язково)
Введіть коментар*
32 + ? = 39
Введіть капчу*
Рекомендовані товари