Режим роботи:
ПН - НД: з 9:00 до 19:00
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Як вибрати шезлонг для відпочинку на пляжі, в саду та на дачі

Зміст статті:

Як вибрати шезлонг для відпочинку на пляжі, в саду та на дачі

Вибрати шезлонг означає забезпечити собі комфортний відпочинок на кілька років. Незважаючи на доступність іноземної туристичної індустрії для жителів нашої країни, багато хто віддає перевагу сонячним ваннам на дачних сотках. Для зручності сучасні виробники готові запропонувати різноманітні асортименти шезлонгів. Адже саме завдяки такому Придбання відпочинок на дачі наповниться зручним часом, проведеним на свіжому повітрі. Таке крісло є незамінним для відпочинку після городньої рутинної роботи. На ньому можна просто напівлежачи відпочити і поніжитися під сонячним промінням.

Чому для відпочинку потрібно купити добрий шезлонг

Від наявності комфортного шезлонгу на заміській ділянці залежить наскільки повноцінним буде ваш відпочинок. Завдяки відповідальному підходу до його придбання ви зможете уявити собі незабутнє задоволення. Купуючи шезлонг необхідно враховувати, наскільки якісним є виріб, щоб уникнути передчасного зносу в процесі використання просто неба.

Види та ціна шезлонгів в Україні

Сучасні конструкції лежаків, шезлонгів відрізняються граничною мобільністю (мають легку вагу, здатні складатися, деякі моделі оснащені коліщатками та невеликі за габаритами). Тому їх легко можна встановити практично в будь-якому місці саду або городу, біля відкритого басейну або просто на природі під час виїзду у вихідний день.

Такі предмети відпочинку відрізняються:

  • за розмірами;
  • зовнішньому вигляду;
  • матеріалом виготовлення.

Скажімо, існують моделі, орієнтовані на розміщення одночасно двох осіб. При виготовленні каркасу виробники використовують деревину, різні метали, також є моделі, виготовлені із натурального дерева. Слід зазначити існування моделей з м'яким сидінням.

Шезлонги в Україні – застосування та зручності

Шезлонг є легким, комфортним кріслом, призначеним для відпочинку. Людина знаходиться напівлежачи, що дуже зручно і сприяє розслабленню. Використовується у вітальні, спальнях, кабінетах, на пляжах, біля басейнів, як садові меблі. Можна розмістити таке крісло на відкритій терасі та в будь-якому іншому місці відпочинку.

В інтернет магазині «ЛуЦена» представлена модель, виконана на основі вологостійкої фанери, як покриття служить лляна олія з натуральним воском. Виріб здатний витримувати значні навантаження, аж до 110 кг.

Шезлонг відрізняється зручністю та практичністю. Його можна швидко та компактно скласти, при цьому має невелику вагу. Дуже зручний під час вилазки до лісу чи озера. Наявність цього предмета меблів дозволить у будь-якому місці відчувати себе комфортно та затишно.

Де придбати якісний шезлонг в Україні

Поспішайте на сайт lutsena.com.ua/brands/shezlongidlyaotdyha : шезлонги в Україні. Найвигідніші ціни.

Зайшовши на наш портал, ви зможете придбати шезлонги в жовтому і помаранчевому кольорі в день оформлення замовлення. Якщо ви надаєте перевагу іншим кольорам, тоді зв'яжіться з нашими менеджерами, процедура виконання такого замовлення займе не більше 5 днів. Вибір кольору виробу базується виключно на уподобаннях покупця. Поспішайте порадувати себе до початку літа.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Прізвище ім'я*
Email (не обов'язково)
Введіть коментар*
38 + ? = 41
Введіть капчу*