Режим роботи:
ПН - НД: з 9:00 до 19:00
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Самоклеючі 3D панелі в інтер'єрі

Зміст статті :

  1. Самоклеючі 3D панелі в сучасному інтер'єрі
  2. Властивості популярного ремонтного матеріалу
  3. Основні характеристики продукту
  4. Застосування самоклеючих 3д панелей у дизайні
  5. Самоклеючі 3D панелі в інтер'єрі на відео
  6. Самоклеючі 3D панелі на фото

Самоклеючі 3D панелі в сучасному інтер'єрі

Власники квартир або приватних будинків регулярно замислюються над проблемою поточного ремонту приміщень, і багато хто віддає перевагу самоклеючім 3D панелі в інтер'єрі замість традиційних шпалер. Звичайна практика в наших квартирах показує, що заміну дизайну роблять у середньому раз на 5-7 років.

Підбір моделі ґрунтується на особистому уявленні про красу інтер'єру. Навіть невеликі знання основ дизайну підказують, що житлова кімната, передпокій, кухня має виглядати по-різному. Рельєфні панелі з ефектом об'єму підбирають під стиль та функціональність приміщення.

Самоклеючі 3D панелі в інтер'єрі

Властивості популярного ремонтного матеріалу

Дизайнерські можливості на самоклеючі 3D панелі в інтер'єрі, фото яких показані в галереї магазину, не мають обмежень щодо застосування у будь-яких приміщеннях для проживання та офісної роботи. Модельний ряд обчислюється сотнями зразків.

Основні характеристики продукту :

  • довжина та ширина прямокутного виробу в середньому становить 600-700 міліметрів. Рулонні панелі по довжині - не менше трьох метрів і використовуються для обробки великих поверхонь;
  • товщина шару становить від 3 мм, а більшість моделей мають показник 4 - 6 мм;
  • спінений поліпропілен покритий міцною ПВХ плівкою для захисту від пошкоджень;
  • рельєфний малюнок складають прямі поглиблені лінії та заокруглення. Борозни вимальовують геометричні фігури, орнаменти, символічні зображення. Поверхню фарбують у різні кольори. В цілому, готовий виріб є тиражним твіром дизайнерського мистецтва;
  • панель приклеюють до очищеної від пилу, бруду та жирових плям поверхні. Клейовий склад нанесений на робочу сторону та закритий шаром паперу. При поступовому знятті захисту панель прикладають до стіни та притискають;
  • термін служби як обробка перевищує 20 років. Потрібно не забувати, що матеріал можна і потрібно періодично очищати від пилу, бруду, нашарування водою або неагресивними миючими складами;
  • м'яка та приємна на дотик структура матеріалу знижує ризик отримання травми при необережному ударі об стіну;
  • панель не викликає алергію, оскільки не має запаху та не генерує жодних випарів.

Застосування самоклеючих 3д панелей у дизайні

Вологостійкі, довговічні, привабливі на вигляд і тактильним відчуттям оздоблювальні панелі з поліпропілену можна використовувати в ремонті приміщень будь-якого призначення – квартир, приватних будинків, офісів, невеликих торгових точок.

Застосування самоклеючих 3д панелей у дизайні

Одне з місць, де часто використовують матеріал у обклеюванні стін та стель – вхід у квартиру. Рельєфні 3д панелі в інтер'єрі передпокою поглинають частину зовнішніх звуків, знижують рівень шумів та візуально налаштовують на затишну атмосферу житлового приміщення.

Волога, випаровування на кухні – досить агресивне середовище для будь-якої поверхні. Паперові шпалери втрачають свій вигляд через 2-3 роки при інтенсивному кулінарному процесі з гарячою парою та жиром. Лише глянсова керамічна плитка та 3д панелі в інтер'єрі кухні здатні багато років витримувати режим регулярного впливу нагріванням повітря, води та жировими випарами.

Самоклеючі 3D панелі в інтер'єрі на відео

 

Самоклеючі 3D панелі на фото

Самоклеючі 3D панелі в інтер'єрі на фото

Самоклеючі 3D панелі в інтер'єрі фото

Самоклеючі 3D панелі фото

 
Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Прізвище ім'я*
Email (не обов'язково)
Введіть коментар*
38 + ? = 47
Введіть капчу*
Рекомендовані товари