Режим роботи:
ПН - НД: з 9:00 до 19:00
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Самоклеючі панелі: мінуси

Зміст :

  1. Самоклеючі панелі: чи є мінуси ?
  2. Особливості продукту
  3. Переваги самоклеючих 3д панелей
  4. Відео самоклеючих панелей

Самоклеючі панелі: чи є мінуси?

Самоклеючі панелі, чи є мінуси - за відгуками реальних покупців виявлено лише плюси.

Самоклеючі панелі: чи є мінуси

Популярний оздоблювальний матеріал для стильних інтер'єрів не повинен мати істотних недоліків по визначенню і, якщо шукати на мінуси у панелей, що самоклеяться, то результат може виявитися нікчемним.

Відгуки покупців на товар надходять позитивні і зрідка з'являються в інтернеті недоброзичливі думки, що нібито не все так, як хотілося б. Стоїть розібратися в особливостях та деталях, щоб зрозуміти, наскільки корисні та привабливі вироби із спіненого поліпропілену, покриті захисною ПВХ плівкою.

Особливості продукту, створеного для прикраси приміщень

Особливості самоклеючих панелей, створеного для прикраси приміщень

Сировиною для оздоблювальних панелей є універсальний, безпечний, гіпоалергенний полімер – поліпропілен. У спіненому стані при застиганні він має приємну на дотик м'яку структуру. З такого полотна на фабриці виготовляють прямокутні чи стрічкові вироби.

У готовому до продажу вигляді товар є рельєфною, пористою, панелью з малюнком і кольоровою поверхнею. З тильного боку нанесений клейовий склад з особливою здатністю прилипання до різних видів обробки плоскої стіни або стелі.

Частину моделей можна віднести до типу імітації традиційних будматеріалів на зразок цегли, каменю, дерева, бетону. Орнаменти та візерунки подобаються багатьом покупцям. Але найпопулярнішим видом, мабуть, можна визнати зображення цегляної кладки різних відтінків червоного, коричневого, сірого кольору.

Панель з поліпропілену має товщину шару не менше 3 міліметрів, а більшість виробів виконана в 4,5,6 мм. Немає необхідності замислюватись, на яку поверхню можна клеїти самоклеючі панелі, оскільки кожна очищена від пилу та бруду стіна без жирних плям і глибоких тріщин може бути основою для дизайнерської творчості.

Переваги самоклеючих 3д панелей Переваги самоклеючих 3д панелей

У порівнянні з іншими плоскими оздоблювальними матеріалами, що застосовуються у косметичному ремонті житлових та офісних приміщень, декоративна панель з рельєфним зображенням виграє за багатьма показниками та загальним естетичним сприйняттям.

Основні відмінності продукту в порівнянні зі шпалерами, штукатуркою та фарбуванням :

  • має товщину від 3 мм, що допомагає нівелювати нерівні ділянки стінки, приховуючи недоліки поверхні;
  • матеріал може трохи розтягуватися при наклеюванні, що допомагає поєднувати стики;
  • м'яка структура частково гасить удар тіла об стіну, зокрема, дітей та нестійких дорослих;
  • термін служби перевищує 20 років, тому наступний косметичний ремонт можна планувати за іншого покоління мешканців. Навіть дорогі шпалери доведеться міняти не рідше одного разу на 10 років;
  • панелі не генерують ніякі шкідливі речовини та запахи. Алергія навіть дуже чутливого організму навряд може бути пов'язана з наявністю поліпропіленової обробки приміщення;
  • у колекції інтернет-магазину розміщено фотогалерею виробів із сотень моделей будь-якого стилю та напряму;
  • мінуси 3д панелей можуть бути пов'язані тільки з невмінням правильно приклеїти на поверхню, згідно з інструкцією та рекомендаціями.

Відео самоклеючих панелей

ппп

 
Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Прізвище ім'я*
Email (не обов'язково)
Введіть коментар*
41 + ? = 49
Введіть капчу*