Режим роботи:
ПН - НД: з 9:00 до 19:00
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Самоклеючі панелі на кухню - в чому родзинка

Зміст:

  1. Властивості рельєфних самоклеючих панелей
  2. Основні особливості об'ємної панелі
  3. Дизайн кухні з 3д панелями
  4. Дивитися відео самоклейних панелей на кухні в інтер'єрі

Розрахунковий термін експлуатації на самоклеючі панелі на кухню становить не менше 20 років при дбайливому ставленні до оздоблення приміщення. Прикраса кухні традиційними матеріалами включає керамічну плитку і шпалери з поверхнею, що миється. Альтернативою для вологовідштовхувальних матеріалів може бути поліпропіленова декоративна панель, що замінює собою недовговічні шпалери і навіть глянцевий кахель.

Самоклеючі панелі на кухню - в чому родзинка

Не треба бути майстром-ремонтником, щоб самостійно приклеїти м'яку, рельєфну панель із поліпропілену до стіни. Треба самоклеючі панелі для кухні купити, відокремити від захисної плівки, прикласти до поверхні і щільно притиснути. Дизайн можна сформувати на власний смак, ґрунтуючись на сотнях моделей панельних виробів у каталозі магазину.

Пропоновані колекцією на 3д панелі на кухню фото дають візуальне уявлення про види виробів. Оперуючи зображенням, можна створити образ приміщення без залучення дизайнерів.

Властивості рельєфних самоклеючих панелей

Важливо розуміти, що робота з косметичної обробки кухні при ремонті або першому заселенні у квартиру – відповідальне завдання для власника нерухомості. Не кожен матеріал легко піддається малодосвідченому ремонтнику. А ось самоклеючі панелі для кухні мають властивість швидкого і впевненого приклеювання до поверхні без особливих навичок роботи з таким матеріалом.

Основні особливості об'ємної панелі:

  • поліпропілен при наклеюванні набуває форми поверхні, приховуючи недоліки штукатурки;
  • матеріал не вбирає воду, тому забруднення можна очищати вологою тканиною, щіткою, поролоновою губкою чи змивати водою;
  • панель не викликає алергії, оскільки не виділяє у повітря ніяких речовин та випарів;
  • можна не побоюватися, що діти грають біля стін із 3д панелей – м'яка структура оберігає від ударів;
  • кухня виглядає стильно та свіжо після наклеювання нових панелей, і багато років не втрачає вигляду при своєчасному догляді за стінами. Пари при варінні та смаженні заповнюють весь кухонний об'єм і осідають на поверхнях, але періодичне очищення від нашарувань мильними розчинами допомагає підтримувати вигляд панелей.

Дизайн кухні з самоклеючими 3д панелями

Повну творчу свободу пропонує наш інтернет-магазин тим замовникам, які наважуються самостійно придумати оздоблення кухонного простору. До послуг покупців сотні видів виробів, з яких можна вигадати класний, стильний дизайн. Розміщені в каталозі на самоклеючі панелі для кухні фото збуджують дизайнерський азарт кожного любителя самостійного ремонту.

Дизайн кухні з 3д панелями

Як знайти необхідну модель? Треба просто розглянути всі запропоновані варіанти за формою, розмірами, кольором та малюнком. Знаючи параметри кухні та власні естетичні пріоритети, неважко вибрати панелі для оздоблення.

Професійним дизайнерам ще простіше оперувати каталогом, маючи досвід та знання у стилістиці житлових приміщень та квартирних кухонь.

Відео самоклеючих панелей на кухні

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Прізвище ім'я*
Email (не обов'язково)
Введіть коментар*
19 + ? = 28
Введіть капчу*