Режим роботи:
ПН - НД: з 9:00 до 19:00
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Смарт годинник: що потрібно врахувати при виборі

Зміст :

  1. Який буває розумний годинник
  2. Параметри та дизайн смарт годинник
  3. Де придбати смарт годинник недорого в Україні.
  4. Відео надійного смарт-годинника

Смарт годинник: що потрібно врахувати при виборі

Купуючи смарт годинник , варто уважно ознайомитися з описом товару. Металевий корпус захищає від ударів, але не гарантує водонепроникність під час занурення на глибину, тому слід поцікавитися, як забезпечується герметичність гаджета.

При підвищеній фізичній активності чоловікам і жінкам стане в нагоді така властивість, як протиударність виробу. Деякі моделі виготовлені за військовим стандартом, щоб використовуватися при великих навантаженнях, складних погодних умовах, тривалий термін без підзарядки.

Який буває розумний годинник

Притаманний всім електронним пристроям «розум» заснований на IT-технологіях, щоб розумний годинник міг бути корисним власнику на багато випадків життя. Умовно електронні годинники поділяють на два основні види – чоловічі та жіночі. Окремим підвидом можна вважати дитячий годинник з особливими функціями віддаленого спостереження за поведінкою дитини з боку батьків.

Параметри та дизайн смарт годинник

Функціональність надає керуюча програма смартфона, з яким через Bluetooth пов'язаний годинник.

Параметри та дизайн смарт годинник

Покупець підбирає товар за видом, призначенням та ціною. На вартість впливають такі фактори :

  • кількість закладених функцій;
  • Матеріал корпуса. Випускається годинник зі сталі, титану, алюмінію, кераміки. Метал, пластик, шкіра, гума – основні матеріали для браслета;
  • популярність бренду.

Жіноча та чоловіча стилістика наручного годинника має відмінності за кольором, формою корпусу, підбором ремінця. До жіночого одягу краще підходить світле забарвлення корпусу, чоловіки вибирають темні та суто чорні моделі.

При першому знайомстві з розумним годинником складно розібратися в їх функціях і призначенні, тому варто почитати про основні параметри та властивості продукту. Багатьох цікавлять, наприклад, смарт годинник жіночий водонепроникний , якщо належить їхати на морський курорт. Основні функції у різних моделях:

  • продуктивність годинників залежить від обсягу оперативної пам'яті;
  • кількість гігабайт для запису інформації. У недорогих моделях пам'ять обмежена декількома Гб;
  • час між зарядками залежить від вбудованого акумулятора та ціни товару. Деякі моделі потрібно заряджати через 10-12 годин роботи, інші можуть витримати без підключення до енергії кілька днів;
  • фітнес-функції потрібні тим, хто займається спортом та підтримкою здоров'я. Годинник вміє підраховувати відстань, вимірювати пульс і навіть артеріальний тиск;
  • зв'язок та комунікації. Можна надіслати повідомлення, зателефонувати на смартфон, переглянути соцмережі, сфотографувати або навіть записати відео;
  • можна купити смарт годинник чоловічий водонепроникний , який витримує занурення у воду на півтора метри протягом десятків хвилин.

Де придбати смарт годинник недорого в Україні.

Покупки доступні у двох варіантах – при відвідуванні магазину електроніки у сусідньому будинку чи через інтернет. Число моделей незрівнянно вище на онлайн-торгівельних майданчиках. Якщо який-небудь зразок відсутній на складі, про нього все одно можна дізнатися, розглянути на фото, почитати опис і замовити з доставкою через кілька днів. У звичайному магазині немає можливості порівняти виставлений товар з іншими моделями. Щоб смарт годинник купити , потрібно вибрати в галереї інтернет-магазину та замовити посилку, керуючись власними знаннями, описом на сайті та естетичним смаком.

Відео надійного смарт-годинника

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Прізвище ім'я*
Email (не обов'язково)
Введіть коментар*
20 + ? = 21
Введіть капчу*
Рекомендовані товари