Режим роботи:
ПН - НД: з 9:00 до 19:00
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Вибираємо подарунок для жінок – смарт-годинник Kospet GTR Fashion

Піднести в подарунок жіночий смарт-годинник Kospet GTR Fashion може будь-який представник сильної половини, оскільки коштує такий дивовижний пристрій зовсім недорого. Годинник має надійне наручне кріплення, постійно перебуваючи в зоні видимості, втратити його практично неможливо.

Смарт-годинник Kospet GTR Fashion

Ця модель дозволяє, не знімаючи, активно займатися спортом, користуватися душем та басейном. Вибираючи такий подарунок жінці, таким чином можна наголосити на її індивідуальності та прагненні до здорового способу життя.

Вибираємо жіночий смарт-годинник правильно Вибираємо жіночий смарт-годинник правильно

Багато хто дотримується думки, що розумний годинник є мініатюрним смартфоном. Завдяки вмонтованій функції фітнес-трекера, їх можливості значно розширені.

У разі питань, пов'язаних з вибором, менеджери магазину «ЛУЦЕНА» завжди допоможуть визначитися. Спілкуючись з ними, ви неодмінно підберете найкращий варіант розумного годинника, базуючись на призначенні, вимогах до зовнішнього вигляду, довговічності, вартості і за багатьма іншими параметрами.

Характеристики Kospet GTR Fashion

Параметри виглядають наступним чином :

  • Версія Bluetooth 5.0.
  • Чіп: RealTek8762CK.
  • Пам'ять: ОЗП 64 КБ + ПЗП 64 МБ.
  • Водонепроникність: IP68.
  • Дисплей: 1,52-дюймовий екран ТFT та IPS, роздільна здатність 240*283.
  • Акумулятор: полімерний, ємність 180 мАг.
  • Програми до телефону: Da Fit.
  • Пристрій має сумісність із версіями смартфона: IOS 10.0 і вище, Android 5.1 і вище.

Kospet GTR Fashion Дисплей

Завдяки компактному екрану, розміром 1,52 дюйма та за рахунок розширення складового 240*283, годинник має елегантний вигляд. У дисплеї успішно поєднані TFT та IPS.

Водонепроникність

Смарт-годинник позначеної моделі захищений від проникнення вологи та пилу. Крім того, всередину корпусу не можуть потрапити дрібні частинки. Пристрій, що має клас захисту IP68, може бути використаний на глибині аж до 1,5 метра, протягом півгодини.

Батарея

Годинник оснащений полімерним акумулятором, ємність якого становить 180 мАг. Що є добрим показником, що дозволяє використовувати годинник від 5 до 7 днів без необхідності підзарядки та до 25 діб у режимі очікування.

Спортивні режими Kospet GTR Fashion

Смарт-годинник Kospet GTR Fashion

Пристрій має мультиспортивні фітнес режими. Йдеться про вбудований функціонал, що базується на восьми видах спорту.

Моніторинг здоров'я

У цьому годиннику встановлено контроль за серцевими ритмами та артеріальним тиском. Пристрій також відстежує рівень кисневого вмісту в крові та видає моніторингову інформацію про стан сну.

Де придбати Смарт-годинник Kospet GTR Fashion в Україні недорого

Скористайтеся унікальною пропозицією від інтернет-магазину «ЛуЦена», купуйте недорого смарт-годинник Kospet GTR Fashion , без зусиль. Зайшовши на наш портал, можна ознайомитися з представленими товарними позиціями, з докладним описом і параметрами моделі, що цікавить. Тут також пропонуються смарт-годинник Kospet GTR Fashion чорні . Це якісні вироби від брендових виробників із доставкою по всій території України.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Прізвище ім'я*
Email (не обов'язково)
Введіть коментар*
23 + ? = 27
Введіть капчу*