Режим роботи:
ПН - НД: з 9:00 до 19:00
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Вибираємо рідку гідроізоляцію правильно

Зміст :

  1. Гідроізоляція рідка - різновиди та ціна
  2. Як застосовується рідка гідроізоляція для стін та підлоги
  3. Чому краще купити рідку гідроізоляцію
  4. Рідка гідроізоляція ціна в Україні.
  5. Застосування рідкої гідроізоляції - дивитись відео

Гідроізоляція рідка - різновиди та ціна

Полімерна гідроізоляція рідка застосовується у будівництві та ремонті для захисту поверхонь від руйнівного впливу води. Всередині та зовні житлових, офісних та комерційних приміщень стіни, підлоги та стелі можуть складатися з водостійкого бетону, але наявність у конструкції деревини, цегли, пластику потребує підвищеної уваги до водостійкості всього об'єкта та окремих елементів.

Чому краще купити рідку гідроізоляцію

Постійна або регулярна взаємодія з вологим середовищем у вигляді води, пари, дощу, граду, снігу, що розливається, обов'язково призводить до руйнування структури матеріалу від гниття або замерзання. Захистити будівлю можна простим та ефективним способом – нанесенням рідкої, еластичної речовини – акрилового полімеру.

У галереї нашого магазину корисна продукція представлена у різних варіантах обсягу тари та маси гідроізоляції. Мінімальна доза для локального ремонту невеликої площі становить один кілограм. Максимальна вага – 24 кг в одному відрі. Знаючи витрату матеріалу на одиницю площі, можна просто розрахувати потребу в ізоляційній речовині.

На вибір покупця пропонуємо 4 кольори забарвлення полімеру – білий, блакитний, зелений та сірий. Для спеціальних видів робіт продаємо прозору мастику.

Як застосовується рідка гідроізоляція для стін та підлоги

При будівництві чи ремонті рідка гідроізоляція для стін усередині будівлі захищає від бактерій гниття, а зовні від кліматичного руйнування при різких переходах через температурний нуль.

Речовину наносять на горизонтальну поверхню рівномірним розподілом шару за допомогою пензля, валика, шпателя. Застигання відбувається протягом кількох годин, перетворюючи рідку форму на еластичне, монолітне покриття з багаторічним терміном служби.

Фарбування мастикою стіни здійснюють нанесенням малими дозами за допомогою будівельного пензля або валика, щоб рідина не стікала по стіні, а поступово вбиралося в поверхневий шар.

Чому краще купити рідку гідроізоляцію

Чому краще купити рідку гідроізоляцію

У продажу можна знайти різні види ізоляційних плівок, речовин та виробів, але тільки ретельно та відповідально нанесена на поверхню мастика здатна захистити від вологи рівномірним монолітним шаром. У практиці будівельних та ремонтних заходів рідка гідроізоляція для зовнішніх та внутрішніх робіт застосовується для ванної, дерева, бетону, покрівлі, щоб забезпечити надійний захист від води.

Полімерні плівки, бітумні рулонні матеріали можуть пошкоджуватися при монтажі та експлуатації, Однак еластична структура застиглої акрилової мастики не рветься при фізичному впливі середньої сили і продовжує захищати об'єкт від вологи.

Рідка гідроізоляція, ціна в Україні - каталог з 32 товарів

Рідка гідроізоляція, ціна в Україні - каталог з 32 товарів

Навіть одним кілограмом полімерної фарби можна захистити значну площу поверхні. Шар покриття в 1-2 мм здатний запобігати проникненню води в щілини, тріщини, стики.

На сайті ЛУЦЕНА можна вибрати одну з 32 товарних позицій з рідкою акриловою ізоляцією від води. Вага відра з мастикою розрахована на цілком певну площу покриття. Неважко вибрати продукт, знаючи обсяг ізоляційних робіт.

Ціна кожного відра залежить від маси вмісту. Слід розуміти, що зі збільшенням обсягу тари кожен кілограм стає дешевшим за принципом дрібнооптового продажу. У каталозі сайту вказана точна вага та ціна товару.

У нашому інтернет-магазині купити рідку гідроізоляцію можна за вигідною та адекватною ціною. Процес вибору продукції займає кілька хвилин, а замовлення посилки здійснюється простим та зрозумілим способом – заповненням письмової заявки чи дзвінком менеджеру.

Застосування рідкої гідроізоляції - дивитись відео

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Прізвище ім'я*
Email (не обов'язково)
Введіть коментар*
37 + ? = 43
Введіть капчу*
Рекомендовані товари