Режим роботи:
ПН - НД: з 9:00 до 19:00
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Які купити кросівки в Україні

Які купити кросівки в Україні

Кросівки - це універсальний спортивний взуття, без якої важко уявити тренування, прогулянки, походи на навчання або роботу. Якісні кроси забезпечують максимальний комфорт під час ходьби, бігу та стрибків, практично не відчуваються на ногах, підвищують амортизацію при зіткненні з твердою поверхнею. Більш того, сьогодні вони є чимось більшим, ніж просто спортивне взуття. Вони давно стали стилем життя багатьох людей, і часто чоловіки не уявляють свій гардероб без однієї-двох пар якісних кросівок.

Для чого потрібні кросівки?
Універсальне спортивне взуття - це якість, надійність, стиль. Без них неможливо уявити походи на роботу, заходи, тренування. Нижче представлені лише основні сфери діяльності, де вони точно знадобляться:

  • Спорт. В даному випадку важливо уважно вибирати взуття відповідно до виду спорту. Існують універсальні і спеціальні моделі. При правильному виборі спортсмену гарантований максимальний комфорт і легкість рухів.
  • Повсякденна носка. Кросівки використовуються не тільки для спорту, але і для походів на роботу, навчання, ранкових пробіжок і прогулянок. Тут не так важливий підйом підошви і інші аспекти, на які звертають увагу спортсмени. Основний акцент ставиться на дизайні і загальному комфорті. Важливо, щоб взуття не обтяжувати ноги і добре пропускала повітря навіть в жарку погоду.
  • Молодіжні вечірки. Останнім часом популярність набирають заходи, які проводяться в спортивному стилі. Вони включають в себе різні спортивні конкурси, естафети, пробіжки та інші дії, тому без відповідної взуття не обійтися. Якісні кросівки з яскравим дизайном стануть оптимальним рішенням.

Чоловічі кросівки купити в каталозі 2 https://lutsena.com.ua/catalog/muzhskaya-obuv-aaa

При виборі моделі необхідно звертати увагу не тільки на її зовнішній вигляд, але і на інші важливі показники. Наприклад, підошва повинна бути міцною, пружною, в міру товстої. Якщо ви не займаєтеся професійним спортом, краще вибирати пару без рельєфу. М'яка підошва теж не підійде - вона швидко зношується.

Матеріал має не останню роль, оскільки від його якості багато в чому залежить комфорт під час шкарпетки. Оптимальним варіантом для спорту вважається верхня частина з натурального текстилю, для повсякденного носіння - тканина або натуральна шкіра.

Ще одним важливим аспектом є шнурівка - взуття повинна щільно прилягати до ноги, від цього залежить комфорт і безпеку під час шкарпетки. Повсякденні моделі можна вибирати і на липучці, але для спорту необхідні якісні шнурки на кросівках.

Які бувають кросівки: види і характеристики

Сучасні виробники випускають величезний асортимент якісних кросівок для професійних спортсменів і любителів, а також просто для людей, яким подобається спортивний стиль. У нашому інтернет-магазині представлений величезний вибір моделей для різних цілей. Щоб не помилитися з вибором, рекомендуємо ознайомитися з видами і особливостями кросівок:

  1. Для фітнесу. Такі моделі легкі, практичні і зручні. Найчастіше верхня частина зроблена з натуральної тканини, підошва - з пеноматериала, завдяки чому досягається легкість і хороша амортизація.
  2. Для стрибків. Особливу роль тут відіграє підошва: вона повинна «пружинити» і сприяти стрибків на великі відстані. Важливо, щоб взуття не обтяжувати ноги.
  3. Для бігу та легкої атлетики. У каталозі магазина представлений широкий асортимент кросівок для занять такими видами спорту. Це легкі і практичні моделі з якісної шнурівкою.
  4. Для повсякденного носіння. Відрізняються за матеріалами виготовлення і дизайну, представлені в строгих або яскравих кольорах, тому відповідний варіант зможуть вибрати і зрілі користувачі, і молодь.

Крім представлених категорій, існують кросівки для волейболу, футболу, баскетболу, скейтборду і інших видів діяльності, розроблені з урахуванням їх специфіки. Крім того, навіть кросівки для повсякденного носіння умовно діляться на дві групи: для активного відпочинку і туризму. В даному випадку виробники особливу увагу звертають на підвищення характеристик зносостійкості, адже взуття повинна бути не тільки зручною, але і якісної, зберігати свої властивості навіть при активному використанні. Для туризму краще вибирати водонепроникні моделі з гарною шнурівкою і щільною підошвою. Амортизація має другорядне значення.

Для спортивних моделей особливу важливість має підошва, амортизація і шнурівка. Наприклад, бігунам рекомендується вибирати моделі з додатковими амортизаційними технологіями в області п'яти - це сприяє більш ефективному розгону і тривалого бігу, після якого не залишається виснажливої втоми в ногах.

Де купити кросівки чоловічі в Україні недорого?

Незалежно від того, для яких цілей вам потрібно дана взуття, ви можете кросівки чоловічі купити в магазині "ЛуЦЕНА" в режимі онлайн на вигідних умовах. Ми пропонуємо тільки якісний товар, який точно оцінять і вимогливі спортсмени, і цінителі спортивного стилю. Звертаючись до нас, клієнт отримує ряд переваг:

  1. Доступна вартість товарів. Ми ведемо грамотну цінову політику і не завищуємо ціни, тому придбати вподобаний варіант можуть люди з різними фінансовими можливостями.
  2. Швидка доставка. Доставляємо товар по Україні протягом 3-5 робочих днів зручною клієнтові поштовою службою.
  3. Зручний спосіб оплати. Ви можете оплатити покупку безготівковим розрахунком або готівкою при отриманні (в даному випадку враховуйте комісію поштової служби за транзакцію).

Досвідчені консультанти дадуть відповідь на питання, зорієнтують за цінами і допоможуть вибрати відповідну модель кожному покупцеві. Не відкладайте потрібну покупку на потім, телефонуйте і замовляйте якісні кросівки вже зараз!

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Прізвище ім'я*
Email
Введіть коментар*
12 + ? = 17
Введіть капчу*