Режим роботи:
ПН - НД: з 9:00 до 19:00
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Кросівки Адідас

Кросівки Адідас - довговічність і розумна ціна

Бренд «Адідас» на слуху у кожного, він вже давно завоював серця споживачів. Компанія була заснована в 1924 році. Творіння сім'ї Дасслеров пройшло довгий шлях, залишаючись еталоном якості спортивного взуття і по сей день. Спортивне взуття, яка є кращим другом для мільйонів спортсменів професіоналів і любителів. Взуття олімпійських чемпіонів і рекордсменів.

Асортимент кросівок безмежний і має безліч високоякісних моделей, створених з еко-матеріалів, практичних, з палітрою кольорів і відтінків на будь-який смак для чоловіків і жінок. Для ігор з м'ячем, для бігу та інших видів спорту. Також ціни кросівок фірми Adidas прийнятні для всіх.

Кросівки Adidas: дизайн, характеристики і види

У нашому-інтернет магазині «ЛуЦена» понад 400 позицій чоловічих і жіночих кросівок фірми Adidas. В даному розділі ми представимо найпопулярніші серії взуття в каталозі нашого магазину, розглянемо характеристики.

Кросівки Адідас чоловічі Adidas Ultra Boost

Дана модель має величезну популярність серед людей, що займаються бігом. Підошва покрита каучуковим шаром, який сприяє зносостійкості даних кросівок, також в структуру підошви входять тисячі енергокапсул для повернення витраченої енергії, і інноваційна піна boost для збереження властивостей кросівок при перепадах температур і забезпечення амортизації. Дана модель представлена в різних кольорах. Кросівки Адідас чоловічі >>

Кросівки Адідас унісекс Adidas Inki

Кросівки, що поєднують в собі стиль «ретро»: класичний зовнішній вигляд і класичні три смужки з боків. Сучасні матеріали, такі як підошва Boost, що впливає на комфорт стопи. Ця модель з'явилася в 2017 році і привернула увагу покупців, які віддають перевагу класику. Adidas Inki представлений в різних відтінках на будь-який смак.

Кросівки Адідас жіночі Adidas Haven

Комфортні, універсальні і стильні кросівки, що поєднують в собі класичний зовнішній вигляд спортивного взуття Adidas з трьома смужками по боках, високу гумову підошву, елементи замші і витончену шнурівку. Це взуття гармонійно виглядає як з джинсами, так і зі спортивними штанами або шортами. Модель Haven має кілька різновидів дизайну, але всі вони уособлюють найкраще з 70-х готовий.

Кросівки Адідас унісекс Adidas Pharrell Willliams

Унікальні кросівки підходять на будь-який випадок життя як для спортивних заходів, так і для прогулянок з друзями. Яскраві кросівки виділяються на тлі будь-якого одягу. Модель унісекс, хоч і розроблялася спочатку як чоловіче взуття. Підошва Adidas Pharrell Whilliams - це інноваційна межподошва з термопластичного поліуретану adidas boost. Верх кросівок - це в'язана сітка, що складається з трикотажного полотна, тому вона відмінно зберігає прохолоду і вентиляцію для ваших ніг. У літню пору це ідеальне взуття.

Кросівки унісекс Adidas Yeezy Boost 700

Знамениті кросівки преміум-класу, випущені спільно Kaney West і компанією Adidas в 2017 році. Високоякісні матеріали, трохи громіздкий профіль, високий рівень комфорту - незважаючи на каркас кросівок, вони легко відчуваються на нозі. Підошва Yeezy Boost виконана з багатошарового термопластичного поліуретану. З боків кросівки оснащені світловідбиваючими вставками. Охарактеризувати їх можна як неповторні, надійні і зручні. Yeezy Boost має кілька моделей і безліч квітів.

Як правильно вибрати кросівки?

Кросівки - це універсальне взуття, яка завоювала весь світ своєю практичністю і зручністю. Для того щоб вибрати максимально відповідну пару і не пошкодувати про покупку, необхідно враховувати всі критерії якості.

Варто зауважити, що кросівки потрібно вибирати не тільки для конкретних потреб, а й враховувати пору року. Влітку доречно буде зупинити свій вибір на світлих або ж кольорових кросівках, так як в цей час року вони будуть менше бруднитися. Тканина повинна бути в міру щільною і дихаючої, щоб ноги "дихали". А взимку найкраще носити кросівки більш стриманих тонів і добре утеплюють. На вибір кросівок також впливає час доби - приміряти їх найкраще ввечері, так як нога може трохи вітч за цілий день ходьби, але навіть в такому стані це не повинно викликати дискомфорт. Сама устілка повинна добре лягати по ступні, довжина їх повинна бути з запасом в 02-04 мм. Приміряючи кросівки, необхідно походити в них, поприседать і перекочуватися з носка на п'яту. Пальці не повинні жорстко впиратися в стінки кросівок. Необхідно також вивчити зовнішній вигляд взуття - вона повинна бути добре прошита або склеєна, без плям, дірок і стирчать ниточок.

Один з найважливіших критеріїв вибору - щоб призначити взуття. Кросівки можуть бути для:

  • бігу;
  • піших прогулянок;
  • занять баскетболом;
  • занять футболом;
  • спортзалу і ін.

Кросівки для бігу не повинні мати плоску підошву, так само, як і занять баскетболом. Таке взуття повинна бути оснащена повітряної або гелієвої прошарком в підошві, щоб забезпечити амортизацію. Також на зовнішній стороні повинні бути протектори для кращого зчеплення з поверхнею. Більш детальну інформацію про кросівках можна отримати у консультантів нашого інтернет-магазину.

Купити кросівки Адідас

Купити кросівки Адідас в Україні можна у нас на сайті «Краща ціна», зателефонувавши або залишивши заявку на сайті. Відправлення здійснюється за допомогою поштової служби «Нова пошта» або кур'єрською доставкою Нової Пошти. Оплатити товар можна на карту або післяплатою. Відправлення здійснюється в усі дні, крім неділі.

Кросівки Адідас чоловічі купити за вигідними цінами можна в нашому інтернет-магазині «Краща ціна» з доставкою в будь-яку точку країни.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Прізвище ім'я*
Email (не обов'язково)
Введіть коментар*
18 + ? = 23
Введіть капчу*