Режим роботи:
ПН - НД: з 9:00 до 19:00
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Кросівки жіночі

Кросівки жіночі в тренді

Кожна сучасна представниця жіночої статі хоче мати зручною, витонченої, універсальної взуттям. Будь то бізнес-леді, яка управляє цілим офісом, вчителька молодших класів, студентка або мандрівниця - кросівки стануть ідеальним доповненням до гардеробу жінки з будь-якими запитами. Така річ незамінна не тільки для спорту. У кросівках можна виходити на прогулянки, бігати з собакою, ходити по магазинах або навіть на побачення. Зручність і краса - основні риси такого типу взуття. Вони відмінно виглядають з джинсами, спідницями, лосинами, брюками, сукнями, блейзерамі, туніками, блузками, куртками, пальто. А ще їх можна носити цілий рік, адже вони бувають літніми, демісезонними і зимовими. Що вже говорити про форму і кольорах? Їх різноманітність може втамувати спрагу інтересу навіть найбільш вимогливих любительок шопінгу.

Купити жіночі кросівки з каталогу 1 можна тут: https://lutsena.com.ua/catalog/zhenskie-krossovki в інтернет-магазині «Луцена», відправка буде здійснена в будь-яку точку країни. Тут представлені такі бренди, як Adidas, New Balance, Nike, Puma, Balenciaga, Christian Dior, BaaS, Reebok, Fila, Louis Vuitton, Salomon, Converse, Versace, Hugo, Navigator, Jomix. Колекції регулярно поповнюються, тут можна знайти останні новинки і стежити за оновленнями.

бренди

Світ моди не залишив осторонь такої сектор взуття, як кросівки. А так як більшість жінок невпинно стежать за модними тенденціями і завжди хочуть йти в ногу з часом, з'являється все більше і більше різноманітності серед кросівок і кедів, які вражають своїми просунутими формами і стильними забарвленнями. Нижче представлені найпопулярніші бренди, які вийшли в топи з продажу в світі:

  • Адідас - це не просто кросівки, це історія, яка, починаючи з 1949 року, створює екіпіровку для будь-яких випадків життя. Моделі варіюються від мінімалістичний і стриманих до яскравих, помітних і викликають. Головні кредо фірми - «все з нами» підкреслює їх всеосяжну популярність. Основні моделі сезону - Adidas Superstar, Adidas 3M, Adidas Sport, Adidas Yeezy, Adidas Yeezy Boost, Adidas Marathon, Adidas Iniki, Adidas AlphaBounce, Adidas Falcon, Adidas Gazelle, Adidas Lite, Adidas Heaven, Adidas EQT Cushion ADV, Adidas Ozweego.
  • Nike. Одна з найпоширеніших і якісних марок взуття. Американська компанія - одна з перших, хто довів до досконалості систему повітряної подушки в підошві, яка полегшує перебіг, біг та інші пересування. Має чималий ряд моделей для зручної та безпечної ходьби на кожен день. Одні з останніх новинок: Nike Air
  • Puma. Німецький бренд має тисячі магазинів по всій земній кулі і не перестає дивувати своїми нововведеннями. Нововведення, які представила ця марка: безшовна продукція, збільшення водостійкості шкірних матеріалів, система, яка надає взуття амортизаційні здібності, застібка-липучка для кросівок. У магазині представлені такі моделі як: Puma Cali Mix, Puma Cali Sport, Puma Hybrid і інші.
  • Balenciaga. Будинок моди, заснований в Іспанії, що має більш ніж столітню історію, а нині належить французькому будинку моди Kering. Кросівки цієї фірми відрізняються незвичайним дизайном і дуже потужною підошвою, а ряд кольорів багатий і яскравий. Основні моделі сезону: Balenciaga Speed Trainer, Balenciaga Triple S, Balenciaga Triple S Tricolor та інші.
  • New Balance. Фірма-універсал: їх кросівки дуже популярні серед молоді і спортсменів завдяки зручній формі і вибуховою палітрі відтінків. Вони давно знайшли свою нішу в світі і продаються в різних цінових категоріях, що робить їх також доступними для більшості людей. Доступна лінійка моделей в магазині: New Balance 574, New Balance 993, New Balance 530, New Balance 327, New Balance 1500, New Balance 860.

Купити жіночі кросівки недорого в каталозі 2 https://lutsena.com.ua/catalog/zhenskaya-obuv-aaa з відправкою по всій Україні. Розмір і забарвлення можна підібрати, індивідуально проконсультувавшись з консультантом про наявність певних моделей.

Дизайн і характеристики

На сайті представлені кросівки на будь-який смак, тут можна придбати взуття розміром від 35 до 42. Асортимент являє собою колекції літнього, зимового і демісезонного взуття. Для більш теплої пори року можна знайти полегшені моделі з сіточкою для того, щоб нога «дихала». Більш теплі варіанти закритого типу виготовлені зі шкірозамінника, шкіри, замша, нубуку та інших якісних матеріалів. Підошви кросівок можуть бути як з піни, так і з гуми, що робить ходьбу і заняття спортом більш комфортними.

За типом застосування жіночі кросівки бувають:

  1. Для активного бігу. Кросівки з підвищеною амортизаційної здатністю для захисту стоп і колін.
  2. Міського типу. Відмінні і прості кросівки, які призначені для походів на прогулянку з собакою або для зустрічі з друзями.
  3. Спортивні моделі. Зручні, практичні, добре прилягають до ноги і готові до будь-яких складних випробувань.
  4. Для туризму. Кросівки підвищеної безпеки. Вони не натирають від довгого ходіння, витримують низьку і високу температуру, мають дуже щільну структуру і зносостійкість.

Де кросівки жіночі купити в Україні?

Знайти кросівки для своїх потреб можна в інтернет-магазині «Краща ціна». Замовлення можна виконати замовлення не виходячи з дому. Кожен клієнт отримає тільки якісний товар, тому що це головне завдання нашої команди - зробити так, щоб люди до нас поверталися знову і знову. Основні переваги магазину «Луцена»: доставка в будь-яку точку України в найкоротші терміни, клієнт сам вибирає спосіб доставки; адекватні ціни; оплата готівковим і безготівковим способом. Наша команда завжди рада допомогти у виборі моделі, що сподобалася і детально проконсультує клієнта з усіх питань.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Прізвище ім'я*
Email (не обов'язково)
Введіть коментар*
25 + ? = 31
Введіть капчу*