Режим роботи:
ПН - НД: з 9:00 до 19:00
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Які купити смарт-годинник? Поради продавця

Які купити смарт-годинник? Поради продавця

Зміст:

  1. Смарт-годинник Kospet Rock 3АТМ
  2. Смарт-годинник Kospet Raptor
  3. Смарт годинник K22 з Bluetooth викликом
  4. Де смарт годинник купити в Україні?

Смарт-годинник давно перестав бути чимось унікальним. Купуючи смарт-годинник, користувач сподівається отримати набір корисних функцій, які він отримає за розумну ціну. Сьогодні на ринку є чимало пропозицій, які не поступаються світовим брендам за своєю надійністю та набором функціональних можливостей.

Одним із таких раціональних пропозицій є годинник марки Kospet.

Смарт-годинник Kospet Rock 3АТМ Смарт-годинник Kospet Rock 3АТМ

Мають лаконічний спортивний стиль, при цьому вміщуючи безліч технологічних можливостей. Смарт годинник Kospet Rock 3ATM призначений для людей, які ведуть дуже активний спосіб життя далеко за межами спортивного залу. Водонепроникні (клас 3 ATM – витримують використання в побутових умовах: миття рук, сильний дощ, бризки), мають захист від пилу, міцні.

Годинник має 1,69-й екран із матрицею TFT, завдяки чому інформація легко читається навіть на сонці. Вбудований акумулятор дозволяє працювати до 14 днів активного використання та до 50 днів у режимі очікування або використання суто годин. Синхронізуються з будь-яким смартфоном незалежно від операційної системи. Зокрема, смарт-годинник працює з будь-яким телефоном марки Apple, ОС якого не нижче IOS 10, і будь-яким іншим «смартом», ОС якого вище Android 5.1.

Kospet Rock 3ATM – чудовий варіант для занять спортом. Годинник налічує 20 режимів, таких як бігова доріжка, ходьба, скелелазіння, плавання та інші види спорту. Смарт-годинник здатний вимірювати пульс, швидкість, приблизну кількість витрачених калорій, активний час та інше. Функціонал годинника підтримує комфортну роботу з багатьма сучасними месенджерами: WhatsApp, Viber, Skype, Instagram та іншими.

Дані фітнес-годинник Kospet Rock купити в Харкові не складе проблем. Модель підтримує програму Da Fit, яка дозволяє відстежувати спортивний шлях.

Смарт-годинник Kospet Raptor Смарт-годинник Kospet Raptor

Міцний, функціональний годинник має лаконічний і агресивний дизайн – коротка характеристика смарт-годин Kospet Raptor. Модель підтримує всі сучасні смартфони та працює з будь-яким телефоном на базі Android, зі смартфонами марки Apple з IOS 9.0 та вище. Акумулятор годинника забезпечує їх роботу протягом 12 днів активного використання і до 30 днів у режимі очікування. Відмінною особливістю годинника є швидка зарядка – з 0% до 100% буквально за 2 години. Легкі, доповнюються будь-яким ремінцем шириною до 22 мм. Смарт-годинник Kospet Raptor купити у Харкові можна, залишивши замовлення на нашому сайті.

Мають скромний, але ергономічний циферблат – 1,3 дюйми. Завдяки невеликому розміру циферблату, а також його конструкції ступінь захищеності смарт-годин має клас IP68, що говорить про їхню працездатність навіть у найбільш запилених місцях і під водою.

Для зручності користувачів циферблат може відображатись у 50 варіаціях. Операційна система підтримує зчитування активності користувача під час занять спортом у 20-ти режимах: біг, плавання, скелелазіння, баскетбол та інше. Смарт-годинник Kospet Rock підтримує функцію GPS відстеження, яка активно використовується програмою Da Fit.

Ця модель смарт-годинника синхронізується зі смартфоном за допомогою Bluetooth 4.0. У результаті повідомлення з популярних месенджерів (Viber, Skype, Telegram та інші) відображаються на дисплеї практично миттєво на відстані до 10 метрів (без наявності перешкод). При цьому годинник може працювати і в автономному режимі від смартфона.

Смарт-годинник K22 з Bluetooth викликом Смарт-годинник K22 з Bluetooth викликом

Пристрій синхронізується з усіма смартфонами марки Apple, ОС яких вище за IOS 8, а також з усіма смартфонами, чия ОС свіжіша, ніж Android 4.4. Тобто виходить, що ви можете розумний годинник K22 купити в Україні в нашому магазині, який синхронізується з будь-яким сучасним смартфоном без проблем.

Вибір меломана 2021 - K22. Унікальний смарт-годинник, оснащений вбудованим динаміком і двигуном вібрації. Годинник має скромний сенсорний екран розміром 1,28 дюйма. Однією з «фішок» даних годинника є підтримка бездротової зарядки, яка заряджає акумулятор годинника ємністю 400 мАч за 2 години. Повна зарядка забезпечує працездатність пристрою протягом 5-7 днів, залежно від стилю використання.

Смарт-годинник K22 – відмінний вибір як для людей, які ведуть активний спосіб життя. Пристрій підтримує функцію управління медіапрогравача на смартфоні та має високий рівень захисту. За міжнародною класифікацією міра захисту IP65. Тобто. годинник повністю захищений від попадання пилу і дрібних частинок, але повне занурення у воду для них небажане. При цьому використання в побутових умовах, наприклад, миття рук цілком можливо.

Пристрій синхронізується з усіма смартфонами марки Apple, ОС яких вище за IOS 8, а також з усіма смартфонами, чия ОС свіжіша, ніж Android 4.4. Тобто виходить, що ви можете розумний годинник K22 купити в Україні в нашому магазині, який синхронізується з будь-яким сучасним смартфоном без проблем.

Смарт-годинник підтримує такі функції

  • віддалена камера;
  • будильник;
  • нагадування про дзвінки та смс-повідомлення (у тому числі і від популярних месенджерів: Viber, Telegram, Whatsapp та інших);
  • відстеження біометричних даних під час занять спортом (20 режимів: біг, ходьба, крос-фіт, важка атлетика, бігова доріжка та інше).

Годинник оснащений корисними функціями для контролю стану здоров'я. Зокрема, вони підтримують функцію виявлення сну, можуть видавати повідомлення про малоактивну поведінку людини, вимірювати пульс, артеріальний тиск, корисні жінкам сповіщення про жіночий фізіологічний період та багато іншого.

Де смарт-годинник купити в Україні?

Замовити всі описані моделі смарт-годинника можна в нашому інтернет-магазині. У стандартну комплектацію годинника входять: сам годинник, фірмовий зарядний пристрій, керівництво користувача та оригінальна коробка.

Телефони для замовлення:
066-800-91-94
067-800-61-90

На всю продукцію надається гарантійний талон. У разі сумнівів, які купити смарт-годинники в Україні недорого і так, щоб вони відповідали очікуванням, рекомендується звернутися до консультанта магазину для коректної та безкоштовної консультації щодо вибору.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Прізвище ім'я*
Email (не обов'язково)
Введіть коментар*
16 + ? = 20
Введіть капчу*
Рекомендовані товари