Режим роботи:
ПН - НД: з 9:00 до 19:00
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Рейтинг воздухоочистителей для будинку: який очисник повітря купити в Україні?

Рейтинг воздухоочистителей для будинку

Хочеться на море, в ліс або гори, але поки немає можливості туди вирватися? Не варто занадто засмучуватися. Влаштувати міні курортну зону можна прямо в квартирі або на робочому місці - потрібно всього лише купити очищувач повітря. Невелике мобільний пристрій здатне створити комфортні умови з присмаком морського прибою під час роботи, приготувань на кухні, відпочинку біля екрану телевізора.

З великої різноманітності моделей очисників повітря можна вибрати девайс, який буде мати конкретне призначення: очищення повітря від пилу і мікробів, дезинфікування приміщення, зволоження. Хоча, можливий і повний оздоровчий комплекс з багатофункціональними пристроями: ионизаторами озонаторами. А додавання ароматизаторів допоможе створити в закритому просторі бажаний клімат.

іонізатор F2

З його допомогою можна очистити повітря в будь-якому обмеженому просторі з площею до 20 кв. м: передпокою, вітальні, на кухні, в спальні. Штучно іонізоване повітря створює атмосферу свіжості, подібної станом природи під час грози. Використання іонізатора не просто безпечно, а ще й корисно для здоров'я ^

  1. Щоб відчути полегшення, потрібно всього лише вставити невеликий прилад в розетку. Малопомітний і компактний, він не займає зайвого місця, зате практично відразу після включення починає працювати на поліпшення якості вдихуваного повітря.
  2. Неоціненну користь для здоров'я забезпечують виробляються приладом негативно заряджені іони (аніони). Вони пов'язують і змушують осісти зважені частинки пилу і мікроорганізми, після чого дихати стає набагато легше.
  3. Міні розміри (60 х 105 х 30 мм) - ще один плюс. Потрібно перенести іонізатор в іншу кімнату або взяти з собою на дачу - без проблем! Він легко поміщається в сумку або просто в кишеню і стане в нагоді навіть під час самої поїздки в автомобілі або поїзді.

Портативний міні-очищувач повітря для будинку F2 іонізатор

Іонізатор F2 розрахований на безперервну роботу до 48 годин, сприяє:

  • поліпшенню сну;
  • зміцненню нервової системи;
  • нормалізації метаболізму;
  • підвищенню імунітету.

Озонатор іонізатор JM-05: два в одному

Цей багатофункціональний прилад має широкий спектр дії за рахунок перетворення кисню в трьохатомні молекули озону з попутним іонізацією повітря. Його можна використовувати в житлових приміщеннях і виробничих установах для оздоровлення атмосфери і профілактики вірусних захворювань.

Очисник повітря JM-05 озонатор іонізатор повітря

Негативно заряджені аероіони очищають простір від зважених в повітрі частинок, за рахунок чого спостерігається:

  • ефективне очищення;
  • зниження дії випромінювання, що виходить від комп'ютерних моніторів, екранів телевізорів та іншої побутової техніки;
  • помітне поліпшення самопочуття.

Озон практично стерилізує закрите приміщення, а також позбавляє від настирливих запахів ліків, тютюнового диму, формальдегідних випарів, цвілі та ін. Дія озону охоплює і медичну галузь:

  • попереджає гіпертонію та інші серцево-судинні захворювання;
  • оберігає від хронічних хвороб дихальної системи та ГРВІ;
  • знезаражує техніку в квартирі і машині (зокрема дезінфікує кондиціонери);
  • протягом багатьох років захищає всю сім'ю від інфекцій і вірусів.

Пристрій рекомендується застосовувати в житлових і підсобних приміщеннях, санвузлах, кухнях, новобудовах, а також для обробки робочих місць, кімнат після хворих.

Поспішайте на сайт: очисник повітря JM-05 купити в Харкові . Вигідна ціна!

Потужний озонатор іонізатор ATWFS

Невеликий (22 х 10,5 х 5 см), але надзвичайно ефективний ATWFS з дезодорує дією здатний в рази поліпшити якість життя. Зона дії поширюється на площу до 30 кв. м. Його можна легко встановлювати заново в будь-яку кімнату, де потрібна термінова обробка простору.

Наявність дроти завдовжки в 1 м дозволяє встановити пристрій в будь-якому зручному місці, незалежно від розміщення розетки. Якщо є необхідність максимально звільнити площу, то іонізатор озонатор ATWFS можна прикріпити на стіну на прийнятну висоту.

Іонізатор повітря ATWFS, очищувач повітря, озонатор аератор

Робота цього приладу ідентична моделі повітроочисника JM-05, але з більш розширеними можливостями. Девайс безпроблемно переноситься в потрібний сектор і створює комфортні умови в побуті або на робочому місці.

  1. Дія вироблюваних озону і аніонів поширюється на ліквідацію хвороботворних мікробів (вірусів, грибків, бактерій та ін.), А також на очистку повітря від небажаних забруднень: шкідливих випарів, твердих частинок, ворсинок від килимових виробів та ін.
  2. Безпека і комфортне перебування в закритому приміщенні пов'язані також із здатністю озону нейтралізувати неприємні запахи грибкових / цвілевих утворень, формальдегіду, тютюнового та ін. Диму.
  3. Освіжаючий ефект, що дезодорує знайшов застосування в домашніх і громадських туалетних кімнатах, підвальних і невеликих складських приміщеннях, коморах.
  4. Прилад показаний для страждають хронічними захворюваннями дихальної, серцево-судинної, нервової систем, а також для алергіків.

Безшумний, потужний прилад. Режим його роботи легко налаштовується за допомогою електронного регулювання.

Де краще купити очищувач повітря для будинку в Харкові?

Якісні оригінальні очищувачі повітря від відомих надійних виробників за найкращою ціною пропонує торгова інтернет-майданчик Lutsena.com.ua.

Разом з товаром ви отримаєте детальну інструкцію з використання і повний набір документів, що підтверджують сертифікацію. Залишилися питання? Телефонуйте, питайте, вам охоче дадуть відповідь і допоможуть з правильним вибором!

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Прізвище ім'я*
Email
Введіть коментар*
24 + ? = 32
Введіть капчу*