Режим роботи:
ПН - НД: з 9:00 до 19:00
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Кухонний очисник повітря - який краще вибрати?

Який краще купити кухонний очисник повітря

Який краще купити кухонний очисник повітря будемо розбиратися в цій статті.

У великих містах, особливо там, де працюють промислові підприємства, навіть на вулиці повітря не можна назвати «свіжим», не кажучи вже про квартири. Працювати і відпочивати набагато легше в кімнаті з встановленим воздухоочистителем. Сучасні пристрої такого типу створюють в приміщенні сприятливий мікроклімат, оздоровлюють атмосферу і забезпечують відчуття комфорту.

Мабуть, ніхто не стане сперечатися, що в житловому секторі найбільше в очищенні повітря потребує кухня. У ній, крім пилу, збираються найдрібніші частинки жиру і диму, продукти горіння метану, які ускладнюють дихання, викликають втому. Спеціальні фільтри кухонного повітроочисника затримують на собі всі домішки, потім чисте повітря, збагачений аніонами і озоном, подається назад. Процес приготування їжі в таких умовах набагато полегшується і приносить задоволення.

Кухонний очисник повітря ATWFS: іонізатор + озонатор

Щоб не відчувати втоми на кухні, радимо скористатися вигідною пропозицією і придбати відмінного помічника - компактне і потужне пристосування іонізатор озонатор ATWFS . Готувати стане приємно і легко, т. К. Пристрій позбавить від настирливих запахів, подарує відчуття свіжості і бадьорості, очистить повітря від хвороботворних організмів. Вологість повітря, нагрітого від плити, підвищиться до необхідного рівня.

Кухонний очисник повітря ATWFS

  1. ATWFS з розмірами 22 х 10,5 х 5 см дуже просто переносити в будь-яке приміщення, де є розетка європейського зразка (можна використовувати перехідник).
  2. Великий радіус дії (до 30 кв. М) дозволяє, крім кухні, застосовувати очищувач в невеликих офісах, коридорах, спальнях, підсобних та інших приміщеннях.
  3. Дезодорує пристрою підвищує ефективність його роботи. Цьому сприяє виділяється озон, який, крім дезінфекції, здатний усунути запахи запліснявілі, різного диму і випарів.
  4. Виробляються аніони пов'язують зважені в повітрі найдрібніші частинки забруднення і полегшують процес дихання. Цей ефект добре відчують люди, схильні до хронічних захворювань дихальних шляхів.

Іонізатор озонатор ATWFS має провід, займає мінімум місця, може приймати вертикальне і горизонтальне положення. У разі необхідності, він легко кріпиться на стіні.

Кухонний Повітряочищувач JM-05 озонатор + іонізатор

Це малогабаритний пристрій має багатофункціональну дію. Очисник повітря JM-05 утворює негативні аероіони (частки повітря) і перетворює двоатомних молекули кисню в азот, який складається з трьох атомів оксигена.

Кухонний Повітряочищувач JM-05

Пристосування рекомендовано використовувати для очищення повітря від небажаних домішок і нейтралізації запахів, наприклад, тютюну або ліків. Озонатор іонізатор обов'язково знадобиться:

  • після відходу співробітників з офісу;
  • по завершенні роботи громадських установ;
  • під час карантину;
  • для освіження атмосфери після сну.

Завдяки своїм невеликим розмірам (50 х 50 х 90 см), мобільний прилад може переміщатися в ту кімнату, де він потрібен на даний момент. Він не займає зайву площу, т. К. Розміщується на стіні і включається в розетку безпосередньо (без проводу). JM-05 ефективно працює на площі до 20 кв. м, тому може використовуватися в передпокої, ванній туалетній кімнатах і на кухні.

Подвійна дія девайса полягає в формуванні аніонів, які пов'язують і осаджують, пил, жирні випаровування, кіптява та інші домішки атмосфери, а також в освіті озону, здатного дезінфікувати приміщення та усунути різні запахи. Але потрібно стежити за допустимою кількістю виділяється озону, т. К. Перенасичення їм повітря може викликати неприємні відчуття, аж до отруєння.

Міні-очищувач F2 іонізатор

Хто сказав, що маленький - значить малопотужний? Це твердження повністю спростовує мініатюрний портативний іонізатор F2 з міні-розмірами 60 х 105 х 30 мм. Пристрій чудово освіжає повітря на закритій площі 11-20 кв. м. Атмосфера в спальні, на кухні, в санвузлах, передпокої і навіть в невеликому офісі стає схожою зі станом після грози за рахунок насичення негативно зарядженими іонами.

Міні-очищувач F2

Для включення приладу не потрібні допоміжні пристосування, потрібно всього лише вставити його в розетку, щоб відпочивати або працювати в комфортних умовах. Полегшення можна відчути відразу після включення іонізатора F2, його функціонування в присутності людей абсолютно безпечно і навіть корисно. Протягом 48 годин прилад буде сприяти:

  • спокійного глибокого сну;
  • приведення в рівновагу нервової системи;
  • поліпшенню метаболізму (обміну речовин);
  • зміцненню імунної системи.

Потрібно прихопити очисник повітря з собою в дорогу або перевезти його в заміський будинок (дачу)? Легко! Він прекрасно поміститься в кишеню сумки або рюкзака, і його присутність не позначиться ні на вазі, ні на обсязі.

Після припинення роботи пристрою експерти рекомендують протерти підлогу і все горизонтальні поверхні вологою ганчіркою, щоб прибрати осіли шкідливі домішки повітря.

Де краще купити кухонний очисник повітря в Україні?

Оригінальні очищувачі повітря за мінімальними цінами від перевірених часом виробників ви знайдете в інтернет-магазині «ЛуЦена». Доставка (включаючи адресну) зі складу в будь-яку точку України за допомогою «Нової пошти», оплата будь-яким зручним способом, компетентна допомога професіоналів і сертифікована продукція - такі умови співпраці з нашою надійною компанією!

Дізнайтеся більше в розділах «Доставка і оплата», «Правила і умови» на сайті lutsena.com.ua або наберіть контактний номер, щоб зв'язатися з менеджером. Приємних покупок!

066-800-91-94

067-800-61-90

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Прізвище ім'я*
Email
Введіть коментар*
19 + ? = 27
Введіть капчу*