Режим роботи:
ПН - НД: з 9:00 до 19:00
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Весна на порозі! Пора підбирати кросівки

Зміст статті:

Пора підбирати кросівки

Влітку хочеться зими, але ностальгія по ній швидко минає, особливо коли весна вже намагається заявити про свої права. Зимовий одяг та взуття починають набридати своєю вагою та обмеженням свободи рухів. Вже хочеться тепла, нових відчуттів та, звичайно ж, обновок!

Найуніверсальніше і найоптимальніше взуття для весни — кросівки. Нові матеріали, замінники натуральних, нічим не гірші за шкіру, зате значно виграють у ціні і роблять покупку доступною навіть для людей з мінімальною зарплатою. У цьому ви переконаєтесь, заглянувши до каталогу інтернет-магазину Lutsena.

Пора подумати про нові кросівки!

Кросівки вже давно перестали бути прерогативою спортсменів і впевнено перекочували до гардеробу найзавзятіших модників і модниць. Нову можливість реалізувати свої творчі фантазії тут же використовували стилісти та внесли свої корективи у зовнішній вигляд цього популярного взуття.

  1. Тепер купити кросівки може хто завгодно, незалежно від віку та відданого стилю одягу.
  2. Асортимент кросівок настільки великий, що дозволяє поєднувати «бутси» і зі спортивним одягом чи джинсами, і зі звичайними брюками, і навіть із діловими костюмами.
  3. Найсміливіші дівчата примудряються створити чудовий ансамбль навіть з елегантною сукнею, додавши до образу спортивне кепі, оригінальний берет або яскравий трикотажний шарф (хустку).

Такого взуття не буває багато (якщо дозволяють кошти, то хоч і під кожне вбрання), а отже настав час подумати про нове придбання!

Чоловічі кросівки до 550 грн

Чоловікові не обов'язково бути Джеймсом Бондом, щоби виглядати привабливо. Достатньо вміння створити мужній образ за допомогою відповідного одягу. А щоб бути переконливішим, варто купити чоловічі кросівки в нашому інтернет-магазині.

Незалежно від бренду (а їх тут величезний вибір!), ми гарантуємо оригінальність та відмінну якість кожної позиції каталогу. Придивіться уважно та виберіть за смаком:

  • зручну підошву;
  • переважний матеріал;
  • колір (навіть із оригінальними декоративними вставками);
  • форму (звужений/тупий ніс, високі/низькі тощо).

Тут ви знайдете стильні та зручні моделі за лояльною ціною. Ми просто впевнені, що будь-яка пара може стати причиною впевненості в собі та гарного настрою.

Кросівки жіночі до 540 грн

Хто сказав, що спортивний стиль належить лише чоловікам? Дівчата мають не менше прав, доводячи свою рівність і в олімпійських досягненнях, і в ділових колах. Наш торговий інтернет-майданчик пропонує купити жіночі кросівки (цілком недорого!), які стануть у нагоді як для ранкових пробіжок, так і для виходу в світський раут.

  1. Постійний моніторинг ринку та моди нашими фахівцями – гарантія вашого правильного вибору та приголомшливого результату. Повірте, подруги просто зеленітимуть від заздрощів.
  2. Кросівки від «Луцена» витримають найжорсткіші випробування. Ви можете почуватися впевнено у будь-якій ситуації.
  3. Сучасні матеріали: текстиль, еко-шкіра, шкірозамінник — гідно витримують жорстку конкуренцію. Підошва з піни дуже міцна і в той же час практично невідчутна у вазі.

Низькі ціни нашого магазину дозволяють купити відразу кілька пар, підбираючи їх за кольором, формою, матеріалом до різних ансамблів костюма.

Три причини купувати на Луцені

Веб-майданчик lutsena.com.ua рада вітати своїх потенційних покупців! Ви ні на хвилину не розчаруєтеся, заглянувши до нашого каталогу, і на те є обґрунтовані причини:

  • ми достовірно знаємо, що відбувається у світі моди та відповідаємо за актуальність пропозицій;
  • у нас є з чого вибирати та враховані найрізноманітніші домагання та смаки;
  • моделі постійно оновлюються, проводяться грандіозні акції зі знижками у кожному новому сезоні.

Чи є труднощі чи сумніви? Зв'яжіться з нашим менеджером та отримайте грамотні та правдиві відповіді на всі запитання. Звертайтесь, будемо раді допомогти!

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Прізвище ім'я*
Email
Введіть коментар*
11 + ? = 18
Введіть капчу*