Режим роботи:
ПН - НД: з 9:00 до 19:00
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Смарт-годинник Lemfo K27 – спортивний чоловічий стиль

Зміст статті:

Смарт-годинник Lemfo K27 – спортивний чоловічий стиль

Огляд смарт-годинників Lemfo K27

Купити недорого смарт-годинник Lemfo K27 можна зайшовши в інтернет магазин «ЛуЦена». Тут гарантують якість на представлену продукцію.

Lemfo K27 є ще одним варіантом розумного годинника, випущеним у 2021 році. Цей пристрій орієнтований на людей, які віддають перевагу активному відпочинку. Йдеться про фітнес-трекер, що носиться, що володіє діловим спортивним дизайном і оснащений безліччю корисних функцій.

Новий смарт-годинник Lemfo К27 відрізняється міцним зовнішнім виглядом. Завдяки спортивному та стильному оформленню вони підходять представникам обох статей. Їх розмір становить 45 * 45 * 10,8 мм, а вага не перевищує 55 г. З правого боку на корпусі є дві клавіші, які відповідають за функціонал підключення розбігу. На звороті пристрій має стандартну конфігурацію. Вона є магнітні контакти, орієнтовані на зарядку пристрою, і навіть датчик серцевих ритмів.

Основа для корпусу виготовлена з металу. Ремінець виготовлений із якісного силікону. Що стосується екрана дисплея, то цей гаджет оснащений 1,3-дюймовим сенсорним екраном і має розширенням 240х240 пікселів. Також цей годинник має велику кількість циферблатів, пристрій представлений у чорному кольорі.

Параметри гаджета Lemfo K27

Процесор
Чіп: Realtek8762C.

Дисплей
1,28 дюймів при IPS екрані, має повний сенсор;
екранне розширення відповідає 240*240.

Варіація Bluetooth
Версія BLE 5.0.

Пам'ять
Об'єм флеш-пам'яті становить 32 Мб.

Батарея
акумуляторна ємність дорівнює 400 мАг;
час роботи у стандартному режимі від 7 до 12 діб.

Ремінець
Виконаний із силікону, знімний, має стандартний розмір 22 мм.

Вимоги системного спрямування
Android 4,4 можливо вище, IOS 8,0 можливо вище.

Двигун
Вмонтований, є функція вібрації

Функціонал Lemfo K27

Моніторинг:

  • серцевих ритмів;
  • артеріального тиску;
  • кисневого вмісту у крові;
  • час та якості сну.

Також у пристрій вмонтовані такі функції:

  • крокомір;
  • витрата та надходження калорій;
  • розрахунок дистанції;
  • відображається включення та вимкнення;
  • велика кількість спортивних режимів;
  • можна за бажанням завантажити один з варіантів циферблата;
  • повідомлення, що стосуються дзвінків і СМС, що надходять, повідомлення про повідомлення месенджери, що приходять, розумний будильник, камера віддаленого типу, управління музичним супроводом;
  • нагадування про необхідність початку активної діяльності;
  • акумулятор великого об'єму 400 мАг, з тривалим періодом у режимі очікування;
  • синхронізація даних для APK/APP.

Особливості стилю та ціна смарт-годин Lemfo K27

Смарт-годинник Lemfo К27 є водонепроникним пристроєм із захистом IP67. Немає необхідності їх знімати в момент миття рук, їм не страшна дощова погода, проте під час плавання їх краще зняти. Завдяки вбудованому датчику серцевих ритмів, збирається інформація щодо частоти серцевих скорочень. Ця модель також забезпечує контроль за сном користувача, оскільки в ній передбачено повноцінний моніторинг сну. Крім того, пристрій вмонтований крокомір, що дозволяє контролювати і стежити за кількістю витрачених протягом дня калорій.

До додаткових функцій можна віднести: моніторинг кисневого вмісту в крові, артеріального тиску, повідомлення про дзвінки і повідомлення, що надходять, є захист на випадок втрати або крадіжки пристрою, відстеження дистанції за допомогою GPS, секундомір, таймер і т.д.

Де придбати смарт-годинник Lemfo K27 в Україні.

Розумний смарт-годинник Lemfo K27 дуже просто купити, скориставшись послугами інтернет магазину «ЛуЦена». Для оформлення замовлення досить просто натиснути клавішу «Купити» або зв'язатися з менеджером у телефонному режимі. Після чого наші фахівці зателефонують вам, щоб підтвердити точність залишених вами даних та узгодження способу оплати та доставки.

Зайшовши на наш сайт, ви переконаєтеся в лояльності цін, тут можна купити новий гаджет. У представлених товарних позиціях, крім цін, можна ознайомитися з описом та характеристиками товару

Відео

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Прізвище ім'я*
Email (не обов'язково)
Введіть коментар*
3 + ? = 11
Введіть капчу*
Рекомендовані товари