Режим роботи:
ПН - НД: з 9:00 до 19:00
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Насіннєва картопля купити в інтернет магазині

Насіннєва картопля купити в інтернет магазині

Купити насіннєву картоплю поштою України

Насіннєву картоплю високої якості можна придбати, зайшовши в інтернет магазин «ЛуЦена». Ціна на представлену тут продукцію цілком прийнятна, в порівнянні з посадковим матеріалом, що пропонується на інших інтернет-майданчиках.

У нас найпростіше купити насіннєву картоплю , скориставшись послугами пошти України. Доставка товару здійснюється у гранично найкоротші терміни.

Різновиди сортності та репродукції

Слід позначити, який буває насіннєвий матеріал, у контексті сортової якості:

  1. Оригінальне насіння – являють собою первинну ланку насінництва, в розплідниках розмноження та супереліти, які виробляються сортовим оригінатором з метою подальшого розмноження елітного матеріалу.
  2. Елітне насіння – це картопляне насіння, яке було отримано в результаті подальшого розмноження оригінального варіанту насіння. Коли йдеться про еліту, маються на увазі найкраще у всіх відносинах, сортове насіння, що пройшло ретельний відбір.
  3. Репродукційний насіннєвий матеріал – продукт, отриманий у процесі щорічного розмноження еліти. Після першого сівби еліти зростає перша репродукція, потім друга. Третю репродукцію, як правило, не використовують надалі як посадковий матеріал, а застосовують у торгових масштабах.

Яке краще насіння картоплі купити в Україні

Будь-якому городнику відомо, що для отримання хорошого врожаю важливо правильно вибрати насіннєвий матеріал. Слід враховувати низку важливих аспектів. По-перше, все насіння можна розділити на дві категорії: посівні та посадкові. Призначення посівних полягає у вирощуванні розсади, тоді як посадкові використовуються, у контексті картопляних плодів, готових до висадки.

Розрізняють такі види рослин, згідно з його подальшим використанням:

  • їдальні;
  • технічні;
  • Універсальні.

Крім того, важливо визначити для себе сортові уподобання. До найпопулярніших сортів, що вирощуються в Україні входять:

  • Імпала.
  • Пікассо.
  • Успіх.
  • Балларос.
  • фермер.
  • Тріумф.

Де купити насіння картоплі в інтернет магазині за низькою ціною

Купити насіннєву картоплю в Україні найкраще, відвідавши торговий майданчик «ЛуЦена», зайшовши в розділ Насіння картопля. На сторінках нашого каталогу представлена велика кількість пропозицій, пов'язаних із продажем такої продукції. Для оформлення замовлення немає потреби залишати свій будинок. Щоб придбати насіння картоплі, достатньо зв'язатися з нашими менеджерами в телефонному режимі або оформити замовлення онлайн. Ми самі організуємо доставку товару поштою до будь-якого куточку України.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Прізвище ім'я*
Email
Введіть коментар*
33 + ? = 35
Введіть капчу*
Рекомендовані товари