Режим роботи:
ПН - НД: з 9:00 до 19:00
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Які вибрати смарт-годинник

Які вибрати смарт-годинник

Рейтинг смарт-годин за версією сайту LUTSENA

Лише кілька років тому нам складно було навіть уявити собі, можливість, такої модернізації електронного годинника, що він стане називатися - розумний гаджет. На сьогоднішній день випуск таких девайсів освоєно великими виробниками. Ці пристрої можуть стати альтернативою смартфону. Але переважно працюють у тандемі, що забезпечує швидке прочитання вхідних повідомлень без необхідності використання телефонного пристрою.

Хоча функція часу та дати передбачена на всіх смартфонах, однак, не дивлячись на їхню тонкість і легкість, вони не відрізняються компактними розмірами. Тому можна сміливо залишити смартфон у сумці або кишені, а бути завжди на зв'язку, вести підрахунок кроків, відстежувати стан організму (і ще багато чого) здатні розумні пристрої іншого.

Найкращі варіанти смарт-годин найрізноманітніших цінових категорій представлені на сайті інтернет-магазину LUTSENA. Тут є зразки, орієнтовані на чоловіків і жінок, які активно займаються спортом, загалом цей гаджет розрахований на справжніх цінителів зручності та комфорту. Нижче ми надамо рейтинг найпопулярніших моделей за версією сайту LUTSENA з описом кожного пристрою.

Смарт-годинник Lemfo K22

Модель смарт-годин, що описується, з'явилася на ринку тільки в 2021 році, але вже встигла завоювати симпатію покупців. Йдеться про спеціальну розробку, орієнтовану на активний відпочинок та можливістю Bluetooth-дзвінків (поговорити можна прямо з годинника).

Носить пристрій, має вигляд фітнес-трекера, що має компактний спортивний дизайн, оснащений великою кількістю корисних функцій. Зокрема: монітор серцевих скорочень, монітор кисневого вмісту в організмі користувача, є кілька режимів мультиспортивного спрямування тощо. Акумуляторна потужність дорівнює 400 мАг.

Якщо ви бажаєте купити Lemfo K22 , тоді відвідайте портал магазину ЛуЦена. Ви залишитеся задоволені.

Смарт-годинник Kospet Raptor

Виробником Kospet був випущений захищений розумний годинник. Ця модель отримала назву Raptor і виконана відповідно до стандарту водонепроникності IP 68. Призначений такий пристрій для людей, які віддають перевагу активному відпочинку.

Акумуляторна ємність складає 230 мАг. При цьому час перебування в режимі очікування може досягати 30 днів. Період роботи в автономному режимі, за умови увімкненого Bluetooth може становити 10 днів. Якщо активовано один із спортивних режимів, то робота триватиме протягом 20 годин.

Для тих, хто хоче Kospet Raptor купити , найкраще скористатися пропозицією від магазину ЛУЦЕНА. Адже сама назва говорить про те, що ціни на товар тут справді найкращі.

Смарт-годинник Kospet Rock

Цей смарт-годинник здатний залучити покупців, не лише зовнішнім дизайнерським оформленням, але також високою функціональністю та водонепроникністю до 3ATM. Завдяки наявності сенсорного дисплея, ємного акумулятора, вологозахисту та простоті управління з перспективою вибору дизайну екрана, такий пристрій набув популярності серед користувачів.

Описуваний гаджет представлений виробником у 2 колірних варіаціях: бувають чорні та зелені пристрої.

Kospet Rock купити найпростіше через інтернет магазин «ЛуЦена». Оскільки тільки тут ви можете придбати оригінальну продукцію за доступною ціною.

Смарт-годинник Kospet Magic 4 новинка

Модель Magic 4 від компанії Kospet є недорогим і привабливим гаджетом нового покоління. Згідно з заявою виробника, цей смарт-годинник є водонепроникним до 5ATM.

У порівнянні з іншими версіями розумного годинника від знаменитого бренду Kospet, в Magic 4 робився акцент на стильному дизайнерському оформленні. Скло даного пристрою має сплющену по краях форму, при цьому 1,32-дюймовий дисплей має розширення 360х360 пікселів, що відповідає піксельній щільності 385 РРІ.

Кожен бажаючий може відвідати інтернет-магазин ЛУЦЕНА та отримає можливість Kospet Magic 4 чорні купити .
Крім того, є варіант орієнтований на жіночу аудиторію, тому тут можна Kospet Magic 4 рожеві купити .

Де придбати надійний смарт-годинник в Україні

На сьогоднішній день недорогі та надійні смарт-годинники в Україні купити простіше простого. Такий гаджет уже став для багатьох українців просто незамінним. Це пояснюється тим, що при зовнішній схожості зі звичайним годинником, має безліч додаткових функцій. Якщо ви придбаєте більш сучасну версію, то зможете стати власником практично наручного комп'ютера.

Просто зараз, не витрачаючи свого часу даремно можна купити розумний годинник, для цього достатньо скористатися пропозицією інтернет магазину ЛуЦена. У нас передбачена доставка до будь-якої точки України. Ми співпрацюємо тільки з перевіреними перевізниками, тому товар покупці одержують у зазначений термін, без затримок. Для зручності покупців оформити замовлення можна як онлайн, так і в телефонному режимі, зв'язавшись з нашими менеджерами.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Прізвище ім'я*
Email
Введіть коментар*
41 + ? = 48
Введіть капчу*
Рекомендовані товари