Режим роботи:
ПН - НД: з 9:00 до 19:00
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Жіночі смарт годинники Kospet Magic 4 – чудовий подарунок

Зміст:

Жіночий смарт годинник Kospet Magic 4

Носимо гаджет Kospet Magic 4: новинка для жінок

Kospet Magic 4 – це нова модель недорогих і дуже привабливих смарт годинників. Придбати гаджет нового покоління можна за прийнятною ціною. Виробник заявляє, що цей варіант годинника водонепроникний.

Якщо порівнювати цю модель з аналогами, випущеними знаменитим брендом, то у випадку з Kospet Magic 4 виробник наголошував на стильному дизайнерському оформленні. Оскільки цей гаджет орієнтований на жіночу аудиторію, у ньому відсутня широка рамка біля дисплея круглої форми, цей нюанс замінено склом, сплющеним по краях. Розмір екрану становить 1,32 дюйми, при розширенні 360х360 пікселів, звідси випливає, що піксельна щільність досягає 385 РРІ.

Як заявляють розробники, полегшений годинний корпус має функцію водонепроникності аж до тиску 5 атм, за рахунок чого в них можна плавати. Проте, компанією Kospet також зазначено, що з миючими засобами та надто гарячою водою контакт не рекомендований. Це пояснюється тим, що миючі засоби здатні вплинути на матеріал, а гаряча вода може стати провокатором виникнення проблем, пов'язаних з вологістю всередині корпусу пристрою.

Смарт годинник Kospet Magic 4 оснащений датчиком серцевих ритмів за типом HRS 3300, за допомогою якого власниці отримують оповіщення, коли відбувається перевищення допустимих норм серцевих скорочень. Фітнес годинник забезпечує підтримку записів спортивних тренінгів, в контексті 20 різних спортивних профілів, дозволяючи підібрати оптимально підходящий режим.

За бажання цілком реально контролювати якість і тривалість сну (за це відповідає функція sleep monitor). Крім того, пристрій вмонтований моніторинг артеріального тиску. Вже за стандартною схемою користувачам надається можливість вибору між різними формами циферблату.

Характеристики

  • За версією Bluetooth: Ver 5.0.
  • Об'єм пам'яті становить RAM 64 КБ + ROM 64 м-коду.
  • Функція водонепроникності: 5 АТМ.
  • Розмір дисплея – 1,32 TFT IPS, при розширенні 360х360 екран є повністю сенсорним.
  • Об'єм акумулятора дорівнює 230 мАг, у пристрої він полімерний.
  • Експлуатаційний період батареї за умови щоденного використання варіюється від 7 до 10 діб, при включенні режиму очікування до 30 діб.
  • У контексті підтримки сумісностей версій телефонних пристроїв: android 5.1 та ios 10, 0 та рівні вище.
  • Матеріал, з якого виготовлений корпус цього годинника метал у поєднанні з пластиком.
  • Для ремінця використовувався силікон.
  • Габарити годинника складають 46,5 мм* 10,5 мм при довжині 260 мм.
  • Розмір ремінця дорівнює 82 мм*22 мм 130 мм*22 мм.
  • Вбудовано 20 мультиспортивних режимів.
  • Моніторинг підтримки здоров'я: контролюється артеріальний тиск, є пульсометр та сплячий монітор.
  • Крім того, присутні також функції іншого роду, до них відносять крокомір, інформаційні сповіщення про повідомлення, стан погоди визначається в режимі онлайн, можливість керування фото та музичним супроводом.
  • Додаток, орієнтований на телефон: Da Fit.

Функціональність

Функціональні можливості смарт годинника Kospet Magic 4 досить великі і включають:

Наявність 20 спортивних режимів. Також є функція крокоміра, монітор сну, монітор серцевих ритмів діє протягом 24 годин, відстеження вмісту в крові кисню, погода визначається в режимі реального часу, передбачена перспектива управління камерою та музичним супроводом, є вбудований ліхтарик, таймер, розумний будильник. Увімкнено нагадування щодо необхідності руху, яскравість можна регулювати. Оскільки цей гаджет для жінок, то в ньому є дуже корисна функція, що нагадує про наближення днів менструального циклу.

Повідомлення про дзвінки та повідомлення, що надходять на телефон. У пристрій вмонтовано можливість відхилення вхідних дзвінків.

Переваги та ціна Kospet Magic 4 у Харкові

Розумний годинник нового покоління Kospet Magic 4 мало чим відрізняється від моделей, випущених раніше. Але від цього гаджет не можна назвати поганим. Скажімо, до позитивних моментів даного пристрою можна віднести використання високоякісного матеріалу та наявність гарного складання. Цей годинник має непоганий і до того ж досить яскравий екран.

Крім того, вас не розчарує тимчасовий режим автономної роботи, а час необхідний для зарядки приємно здивує. Багато хто оцінить наявність нехитрої гри в інтерфейсі годинникового пристрою. Новинка представлена у двох кольорах чорному та рожевому.

На сьогоднішній день у вас є унікальна можливість придбати гаджет нового покоління за мінімальною ціною. Для цього достатньо відвідати інтернет магазин «Lutsena» та оформити замовлення на доставку.

Де придбати смарт-годинник Kospet Magic 4 в Україні?

Задаєтеся питанням, де можна купити новинку сезону смарт-годинник Kospet Magic 4 , не витрачайте часу задарма заходьте в інтернет-магазин «Lutsena». Кращої ціни на такий пристрій вам більше не запропонують ніде. Вивчивши каталог, ви знайдете інформацію, яка допоможе зробити правильний вибір.

Просто зараз, не відкладаючи в довгу скриньку, заходьте на нашу платформу і купуйте жіночий гаджет в Україні для себе чи близької людини. Ваша дівчина неодмінно оцінить такий подарунок гідно. Ми залучаємо до співпраці лише надійних перевізників, тому ваше замовлення буде доставлене вчасно та без затримок.

Відео огляд смарт-годин Kospet Magic 4

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Прізвище ім'я*
Email
Введіть коментар*
31 + ? = 34
Введіть капчу*